Un mare #fail

Nu există un prost mai mare ca mine care să testeze un antivirus pentru un sistem care nu are nevoie de antivirus. Oare ce a fost în capul meu? Nu știu, dar știu că m-am enervat cumplit. Deși la birou îl folosesc de 6 ani de zile, sunt sătul de resursele pe care le mănâncă, dar să trecem la detalii:

1. Install

Am participat la programul beta, pentru că vroiai să văd ce poate Bitdefender 2016. M-am convins.

2. Uninstall

Am vrut să îl dezinstalez, dar cum? Prin AppZapper nu apărea, în /Applications apărea doar un shortcut #wtf

bitdefender-location

Urmărind /showpackage am ajung defapt la locația unde era minunatul mâncător de ventilator. Cu drag și iubire am accesat folderul Uninstaller

uninstaller-bitdefender

3. Feedback

Și acum urmează partea interesantă. Atunci când l-am instalat, trebuia să dai feedback. Ei bine iată-l:

Concluzie

Dragilor, voi cei care utilizați OS X, fie Yosemite, Mountain Lion sau Mavericks sau viitor El Capitan, nu vă lăsați impresionați de fraieri, nu dați banii pe prostii! Nu instalați câcaturi și nu dați clickuri aiurea!

E atât de simplu!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Salutare ALexandru! Nu am inteles foarte bine din textul scris ce anume te-a nemultumit, doar despre problemele la uninstall am putut citi. Altfel, e doar versiunea beta, este timp si loc de imbunatatit produsul, ma gandesc.

  • Salut @eusebiu

    Nu știu cine este Alexandru, dar bănuiesc că mie vroiai să îmi scrii. M-a nemulțumit faptul că mi-a îngreunat sistemul, faptul că nu puteam să îi dau „quit” atunci când nu am chef de el. Din dock îi dădeam dar el rămânea activ în menu bar, unde nu puteam să îl închid. Ca să numai scaneze încontinuu am oprit serviciile, dar tot degeaba, iar asta ma enervat la culme.

    Lasă-mă să fac ce vreau eu … cam asta este ideea din spatele unui software. Asta ar fi una din probleme, iar a doua fiind partea „anevoioasă” de uninstall. Cam simplist, iar după faza cu „de unde îi dau quit” am renunțat să scanez sistemul, tocmai din prisma faptului că s-ar putea întâmpla ceva rău!

    Deci liniștiți puteți să luați astea ca și un feedback, iar versiunea finală de anul viitor să le aibă acolo unde trebuie 🙂

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG