Zilele trecute Duan Rui a postat pe Twitter un mesaj prin care spune că avocații Apple au trimis o notificare către un leaker cunoscut din China.

Nimeni nu a spus către cine, însă se vehiculează numele lui L0vetodream, un alt celebru leaker.

Vă spuneam într-un articol că Apple vrea să ascundă toate informațiile software de către inginerii săi, astfel fiecare va lucra pe o particică fără să aibe acces la altă părticică sau alte date.

Aseară am ascultat clipul lui Jon Prosser legat de faptul că Apple vrea ca toți angajații să se întoarcă la birou, iar atunci când o vor face vor purta un body-cam ca și polițiștii atunci când lucrează la diverse proiecte hardware/software tocmai pentru a preîntâmpina scurgerile de informații.

Leakerii din SUA sunt într-un fel protejați de legislația lor, însă nu și cei din alte țări mai ales dacă lucrează pentru cineva sau au primit bani. 

Este doar un mesaj cu subînțeles care spune că ar fi bine să nu mai dezvăluie detalii despre viitoare produse Apple, iar dacă o vor mai face vor fi dați în judecată pentru dezvăluirea unor secrete Apple.

Sunt curios de părerea ta după ce vizionezi clipul de mai sus. În comentarii aici sau pe grupul de facebook Apple România.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu