Dacă vrei să cumperi produse Apple resigilate din magazinele online românești îți recomand să te gândești de două ori înainte să treci prin problemele de mai jos.

Find My AirPods Pro

Odată cu ultimele versiuni de iOS atunci când împerechem un dispozitiv nou cu iPhone, vom putea să îl adăugăm în contul nostru de iCloud unde putem activa opțiunea de Find My în caz de pierdere/furt.

Pe lângă dispozitivele iPhone, iPad, MacBook și Apple TV, AirTag a fost primul produs (Item) care a fost integrat în Find My în tab-ul de Items, urmând apoi AirPods Pro, AirPods Max și Wallet. Acestea pot fi asociate aceluiași cont iCloud, unde în caz de retur atunci când cumpărăm din magazinele online românești, majoritatea clienților uită să scoată contul iCloud.

Sunt din ce în ce mai mulți utilizatori care se plâng online că produsele resigilate cumpărate nu pot fi adăugate sau înregistrate în iCloud-ul propriu pentru că deja sunt asociate cu alt ID. Din păcate eMAG, Altex, iStyle sau alte magazine nu pot face nimic decât să primească retur acel produs și să îți returneze banii. Ei vor rămâne cu produsele pentru că Apple nu va putea șterge contul de iCloud setat pe dispozitiv, deci vor trebui să ia legătura cu cel care l-a setat pentru a fi scos din contul său de iCloud.

Pentru a returna un produs Apple, eu, în locul magazinelor online aș obliga utilizatorii care le returnează să le scoată din iCloud și să le reseteze atunci când le trimit înapoi. Acestea să fie verificate de fiecare magazin atunci când sunt livrate, iar dacă nu am fost scoase din iCloud să fie trimise înapoi la client pe costurile lui!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Magazinele care vand aceste produse pot verifica daca ele se pot adauga pe alt cont de icloud, nu o fac … asta e partea a doua …
    Inainte de a vinde un produs apple SH adauga pe un cont facut de companie, daca merge il dai la vanzare, daca nu piese de schimb …

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu