Auto-launch Audio Apps

Am fost supărat pe Apple că după ce a lansat watchOS 4.1 (15R846) a omorât bateria la Apple Watch 2 cu Auto-Launch Audio Apps. Nu știi ce înseamnă asta? Haide să îți explic în rândurile de mai jos.

Auto-Launch Audio Apps

Este o setare făcută de Apple să te ajute atunci când folosești foarte mult aplicațiile de muzică sau interacționezi cu Apple TV din diverse motive. Vrei să asculți o piesă, vrei să controlezi un video, atunci toate aceste controale sunt la închizătura mâinii tale.

Când pe iPhone dai play la un video pe Facebook sau Youtube sau orice alt site, iPhone-ul comunică cu ceasul pornind astfel controalele audio (play, pause, next, back) făcând astfel ca telefonul să comunice cu ceasul chiar și în background sau cu ecranul oprit. Dacă ridic mâna îmi apar instant instant controalele de mai sus.

Cel din stânga este pentru video, iar cel din dreapta este pentru Muzică.

Oprește Auto-Launch Audio Apps

Și poți câștiga până la 2 zile în plus la bateria ceasului. WOW?! Da, chiar e wow, adică după 1 zi jumate rămâneam fără baterie, iar acum după 1 zi și 10 ore mai am aproape 40% baterie. Dacă ar fi după mine, până mâine la ora 16.00 aș putea folosi ceasul liniștit.

Chiar nu simt nevoia să controlez audio ceea ce văd pe iPhone de pe Apple Watch. De ce aș lăsa telefonul jos ca să pornesc ecranul ceasului ca să dau pauză/play?

Da, mi se pare normal pentru aplicația de Muzică, dacă asculți la AirPods o piesă, două, trei și vrei să schimbi melodia și nu ai telefonul lângă tine, da, se merită, în rest doar îți mâncă bateria.

Cum se dezactivează?


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu