Mai jos am să vă povestesc cum mi-am luat primul aspirator fără sac Samsung VC15QSNMARD, cu o putere de 1500W și tehnologie Twin Chamber System și două perii. În decembrie se fac deja doi ani de când îl folosesc și am tot zis că o să scriu despre el, și iată că am făcut-o.

În momentul în care vechiul Samsung după 3 ani și-a dat duhul și avea putere de 2000W, știu căci chiar atunci se dăduse o lege unde puterea motorului să fie sub 1500W și nu mai găseai mai mari. M-am conformat și am ales 1500W. Am căutat pe net variante și review-uri dar vroiam să îl văd înainte. Așa că am mers la Altex pe Calea Aradului și le-am luat la rând, iar acesta mi-a plăcut.

Vezi oferta actuală de Aspiratoare cu sac pe Altex!

L-am prins la ofertă, dacă cumpărai acest aspirator de la Altex primeai încă 3 ani de zile garanție. Zis și făcut 2+3 = 5 ani de garanție. L-am luat, plătit cu cardul, mi-a făcut garanția și am plecat. Vreau să zic că de atunci, merge impecabil, praful și mizeria se văd rapid în capacul transparent din față, unde se pot strânge mizerii de până la 1.5L, iar când se umple doar se scoate se golosește și se pune la loc.

Sunt două filtre, unul sub acest recipient de colectare și unul în spate după motor. Cablul de alimentare este retractabil și are o lungime de 6.1m

Datorită sistemului Cyclone Force System vârtejul de aer generat în interior forţează firele de păr, reziduurile şi aproape toate particulele fine de praf să intre în compartimentul exterior, departe de filtru. Astfel, se previne înfundarea şi se asigură o putere de aspirare de lungă durată, pentru o casă mai curată.

Produs resigilat, la doar 309 lei

Mânerul este din plastic, telescopul este din metal și se poate întinde, iar ca și greutate are doar 6kg. Sistemul Twin Chamber creat de Samsung pentru aspiratoarele sale, face ca praful și mizeria să fie colectate în recipient, iar golirea lor să se facă foarte rapid.

Dacă doriți varianta actuală pentru un aspirator cu sac, vă recomand Samsung VC07M31A0HP/GE.

→ Îl găsiți la reducere de la 529 la 439 lei


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG