Apple Watch SE va fi lansat în martie 2021

by on Aug 25, 2020, 16:49
3 532

Sau varianta de buget cum zic cei cu Android, Apple Watch SE va fi vândut începând cu martie 2021 la un preț mult mai accesibil decât seria actuală de Apple Watch 5.

Să nu vă gândiți că noul Apple Watch SE va fi un produs Apple ieftin. Doresc să targeteze și piața de mijloc unde Samsung, Huawei, Garmin sau alte branduri oferă smartwatch-uri cu prețuri cumprinse între 500-1500 lei.

Eu cred că Apple Watch SE va ajunge la un preț cuprins între 1400-1800 lei în România.

Apple domină piața de ceasuri inteligente cu peste 50%, iar cu un Apple Watch mai accesibil ca preț poate să rupă din concurență. Nu cu mult, dar suficient cât să domine ani buni această piață.

Se zvonește că va avea procesorul S6 ce va fi disponibil pe Apple Watch 6 din această toamnă, 16GB, aluminiu, bluetooth 5.0 și chip W4. Nu se știe dacă coroana va avea haptic feedback, dacă suportă EKG sau LTE. Posibil să avem 2 variante, unul simplu și unul cu EKG și LTE.

Ai cumpăra un Apple Watch SE sau vei alege o versiune de top?

3 COMMENTS

  1. Interesanta strategia pe care o abordeaza in ultima vreme, sa “atace” si piata de mijloc!
    Probabil se va vinde foarte bine, precum iPhone SE2 care a atras destui si de pe Android in ecosistemul Apple;

    Eu personal, astept BF sa vedem ce preturi o sa fie la Apple Watch 5, m-ar interesa varianta Cellular, as mai lasa telefonul acasa, dar asta ar presupune sa trec pe Orange, din cate stiu sunt singurii care au tehnologie Number Share.

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!