În emisiunea 2.0 de la Digi, tanti Iulia Ionescu ne spune că FitBit este peste Apple Watch în materialul ei. În celălalt material, unde întervievează niște jurnaliști sau oameni de radio, ni se spune în min 01:56, că Apple Watch este peste FitBit, exact cum este și în realitate.

fitbit ionic

Probabil ea a încurcat puțin oalele, nu că s-ar price la butoane și la cât de mult îi place ei FitBit Vesa când îi spune cât de „adânc” a dormit. Îi trebuie aplicație ca să știe că a dormit 6 ore când s-a pus în pat la 00:00 și s-a trezit la 6.

→ FitBit wearables, Smartwatch & Trackers

Înainte să ne explice au dat duma „încă un device pe care să îl încărcăm zilnic”. Apropo, o să vă încărcați și mașiniile electrice în viitor, drăguțelor!

Este mai bine să ne spună niște notificări că trebuie să bem apă sau să respirăm, decât să gândim noi ăștia leneșii că trebuie să mai și facem chestii și să ne punem creierul la contribuție nu să îl lăsăm să se stafidească.

Săracul chinezu încă e frustrat de brățara lui Garmin pe care o iubește dar nu o folosește.

Noul Apple Watch Seria 4 s-a epuizat încă din stadiul de precomandă. Modelul de anul acesta vine și cu opțiunea de EKG prin coroană. Abia aștept să îmi ajungă pe început de noiembrie.

Apple Watch wearable

Dacă vorbim de competiție pot spune că doar Garmin rămâne o alternativă pentru cei care fac sport și vor un wearables de calitate după Apple Watch.

Garmin wearable

Ca să înțelegeți de ce Apple Watch:


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu