Apple Watch 4 nu va fi lansat în toamnă

by on Jun 20, 2018, 10:31
1 55

Zilele trecute în iOS 12 beta 2 s-au descoperit mai multe variante de Apple Watch nelansate, iar o referință Watch4.X a watchOS rezultă în Apple Watch 4 conform spuselor dezvoltatorilor care au găsit denumirile sistemelor de operare, iar conform Apple:

  • watchOS1.x rezultă de la Seria 1,
  • watchOS2.x rezultă de la Seria 2,
  • watchOS3.x rezultă de la Seria 3,
  • watchOS4.x ar însemna noua serie 4.

Din punctul meu de vedere nu cred că Apple va lansa în această toamnă un nou ceas, mai ales că focusul lor în acest an este legat de partea de software și cele 3 modele de iPhone cu ecrane mari. Avem deja iOS 12, macOS Mojave și watchOS 5 care schimbă total funcționarea dispozitivelor vechi.

Eu sunt înscris în sistemul beta, fără cont de developer neavând astfel posibilitatea de a instala iOS 12 și watchOS 5, dar curând noile sisteme de operare vor fi disponibile public pentru cei care vor să le testeze/utilizeze.

1 COMMENT

  1. […] Spuneam că în toamnă Apple nu va lansa un nou ceas pe motivul simplu că se vor concentra mai mult pe partea software decât hardware, nici vorbă de iPad Pro cu Face ID. Pe twitter Smith a găsit în iOS 12 beta o secțiune dedicată scanării feței prin Face ID pe iPad, deci s-ar putea să avem o surpriză în toamnă. […]

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!