Apple oferă momentan pentru US opțiunea clienților de valorificare a unui Apple Watch vechi pentru achiziția altuia nou din gama Apple Watch 3 LTE. Această posibilitate este valabilă începând de astăzi în toate Apple Stores din US, urmând ca pe sfârșitul anului să se extindă și pentru Europa.

Apple a confirmat acest program, cu mențiunea că edițile limitate sau speciale nu pot fi date spre valorificare. ajsayshello a scris pe reddit că un angajat Apple i-a oferit 100$ pentru un Apple Watch generația 1, 42mm varianta de oțel. Pe site-ul Apple acesta ar fi cotat la 75$.

valorificare a unui apple watch

Diferența de 25$ poate să fie de la felul cum arată, îngrijit, nelovit, zgâriat, etc. Așa că, dacă vom avea un program de trade-in și în România, puteți sta liniștiți că o să primiți cea mai mică sumă posibilă. Deah, români, țăpari. Vă recomand dacă aveți drum în Ungaria sau Vienna unde s-a deschis și un magazin oficial Apple Store să faceți acolo schimbul.

Dacă ceasul este în condiții jalnice, nefuncțional, plin de apău sau spart tot, este posibil să nu primiți nimic, iar Apple menționează asta în programul de reciclare.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG