Nu se știe dacă este o greșeală sau nu, cert este că începând cu iOS 15.6 lansat aseară cei care verifică nivelul bateriei pentru AirTag în aplicația Find My vor avea o surpriză și anume acel indicator de baterie a fost scos de Apple.

Apple scoate icoana cu nivelul bateriei pentru AirTag din Find My în iOS 15.6

Este o eroare sau pur și simplu a fost scos de Apple și va fi introdus în meniul Batteries din secțiunea Widgets din iOS, iPadOS sau macOS. În acest moment nu mai avem nici o informație legată de bateria rămasă pe AirTag, ceea ce nu este bine din punctul meu de vedere.

AirTag-ul meu la ultima verificare mai avea baterie undeva la 30%, ceea ce înseamnă că în curând ar trebui să o schimb, dar nu știu când că nu mai am nici un procentaj sau o informație legată de bateria rămasă. Probabil când nu o să mai funcținoneze deloc și nu mai apare în Find My atunci voi schimba bateria.

S-ar spune că bateria a fost scoasă, iar atunci când ajunge la un nivel critic gen sub 20% te avertizează că bateria este slabă și ar trebui înlocuită. Ce bine ar fi dacă ar face asta și cu procentul de sănătate al bateriei, să îi anunțe pe cei care verifică din minut în minut acel procent doar atunci când nu mai funcționează corespunzător și trebuie să meargă la service ca să își schimbe bateria.

iOS 15.6 AirTag Low Battery

Toate informațiile despre baterie au dispărut și de pe site-ul de suport oficial al Apple, unde ni se explică cum se schimbă bateria. Varianta în engleză are corecțiile făcute, varianta în română nu.

Sursă: macrumors.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu