Lansat acum 1 an de zile, AirTag a devenit un gadget nelipsit de la chei, ghiozdan sau troller atunci când mergem într-o vacanță, ne jucăm cu copiii în parc sau suntem uituci. În fiecare trimestru vânzările de AirTag au crescut și se pare că vor mai crește, cererea fiind tot mai mare.

AirTag

AirTag folosește un chip ultrawide band U1, Bluetooth LE și serviciul Apple Find My unde îl/le vom putea asocia cu contul nostru de iCloud, iar dacă le pierdem putem activa funcția de Lost Mode, iar când cineva cu un iPhone trece pe lângă AirTag acesta trimite locația către proprietar. Chiar și utilizatorii de Android pot ajuta la înapoierea bunului dacă apasă pe AirTag și activează funcția NFC unde vor primi un link cu datele de contact ale celui care l-a pierdut.

Unboxing: AirTag și husă de piele Cyrill

Preț și disponibilitate AirTag

Apple AirTag
Preț 1 bucPachet 4 bucDisponibilitate
eMAG
159 lei499 leiStoc
flanco
149 lei579 leiStoc
evoMAG
207 lei606 leiStoc furnizor
Noumax
165 lei575 leiLa comandă
QuickMobile
156 lei440 leiVoucher -3% cod QUICK5418

AirTag Info

Datorită popularității acestui tracker inteligent, este posibil ca în toamnă să vedem următoarea versiune și anume AirTag 2. Momentan nu există zvonuri, nu se cunosc detalii totul este o presupunere legată de popularitatea acestui gadget. În 2021 s-au vândut 20 milioane de unități, iar în 2022 până acum s-au vândut 35 milioane de unități.

Sursă: 9to5mac.com


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu