AriTag + husa Cyrill

A trecut ceva timp de când am comandat AirTag, mai exact 6 luni. Am făcut unboxing în aprilie, dar nu am apucat să îl editez și să îl urc pe youtube. Aseară l-am editat, peste noapte a stat la procesat și acum este live.

AirTag și husă de piele Cyrill

Prima dată am făcut comandă la eMAG, din păcate am anulat-o pentru că termenul de livrare nu a fost respectat și am comandat de pe amazon. Simplu și rapid a venit cu UPS direct acasă.

Amazon AirTag

Pe lângă AirTag am comandat și o husă de piele neagră, cu capsă galbenă și prinzătoare tot galbenă. În poze părea mai mică, în realitate este destul de mare motiv pentru care am înlocuit-o cu alta mai mică pentru a o atașa la chei.

Apple AirTag, preț și disponibilitate în România

L-am folosit zilnic de atunci, este pus la chei dar nu a fost niciodată nevoie să activez Lost Mode pentru a îl găsi. Acesta este integrat în Find My Network astfel oricine îl găsește și are un telefon cu NFC sau bluetooth poate vedea datele lăsate de tine atunci când activezi pierderea lui.

Lost Mode AirTag

Același lucru se întâmplă și cu căștile AirPods Pro și Max de ieri, după actualizarea la ultima versiune de firmware. Acestea se integrează în Find My Network și pot fi blocate folosind Apple ID tău.

Unboxing

Vizionare plăcută!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu