În cursul serii trecute, Apple a blocat semnarea versiuni de software iOS 16.0.2 ceea ce înseamnă că nu mai putem face downgrade de la iOS 16.0.3, iar acest lucru ne indică faptul că în curând vom avea iOS 16.1. Astăzi se vor lansa noile iPad Pro M2?

iPad Pro M1 - Apple Pencil gen 2 - Husa ESR magnetica

Conform zvonurilor lansate de Mark Gurman, acesta spunea sâmbătă că Apple se pregătește „în următoarele zile” să lanseze noile tablete iPad Pro M2 de 11 inch și 12.9 inch printr-un articol pe pagina de noutăți Apple Newsroom. iPadOS 16.1 ar urma să fie disponibil pentru download începând din 24-25 octombrie.

iPad Pro M1 - Apple Pencil gen 2 - Husa ESR magnetica

Tabletele vor avea același cip M2 existent în MacBook Air M2 și MacBook Pro M2, mai performant și mai eficient fiind un upgrade minor față de versiunile anterioare lansate în 2021. iPad Gen 10, modelul entry-level ar avea un ecran de 10.5 inch un pic mai mare față de generația a 9-a, USB-C, margini pătrățoase ca variantele Pro, cip A14 Bionic și suport 5G. Nu se știe sigur dacă iPad generația a 10-a va avea inclus Face ID sau Touch ID în butonul de blocare/deblocare. Rămâne să aflăm în curând.

Apple Silicon SoC M2

Așa că, dacă ați achiziționat versiunea iPad Pro 2021 ca mine să nu vă pară rău pentru că anul acesta nu vor fi modificări majore a tabletelor, probabil vom vedea noutăți în cadrul evenimentului de luna viitoare când se vor lansa noile produse Mac.

Sursă: macrumors.com


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu