Apple a lansat astăzi iCloud Passwords pentru Chrome și Edge pe macOS Sonoma Public Beta. Aceste extensii permit utilizatorilor să-și sincronizeze parolele iCloud cu browserele lor web, ceea ce facilitează conectarea la site-uri web și aplicații pe Mac.

Apple lansează iCloud Passwords pentru Chrome și Edge pe macOS Sonoma

Extensiile iCloud Passwords sunt disponibile pentru Chrome și Edge în varianta beta pe macOS Sonoma. Pentru a le instala, pur și simplu deschideți magazinul de extensii al browserului dvs. și căutați „iCloud Passwords”. După ce ați instalat extensia, puteți o conecta la contul dvs. iCloud și puteți începe să vă sincronizați parolele.

Odată ce parolele dvs. sunt sincronizate, puteți le utiliza pentru a vă conecta la site-uri web și aplicații direct din browserul dvs. Extensia va completa automat numele de utilizator și parola, astfel încât nu va trebui să le mai rețineți. Extensia vă va permite, de asemenea, să generați parole puternice și să le salvați în iCloud Passwords.

Extensiile iCloud Passwords sunt o modalitate utilă de a vă gestiona parolele pe Mac. Ele vă permit să păstrați parolele dvs. sincronizate între dispozitivele dvs. și vă fac mai ușor să vă conectați la site-uri web și aplicații.

Iată câteva dintre caracteristicile extensiilor iCloud Passwords:

  • Sincronizează parolele dvs. iCloud cu browserele dvs. web, ceea ce facilitează conectarea la site-uri web și aplicații pe Mac.
  • Completează automat numele de utilizator și parola, astfel încât nu va trebui să le mai rețineți.
  • Vă permite să generați parole puternice și să le salvați în iCloud Passwords.
  • Este compatibil cu Chrome și Edge pe macOS Monterey și versiuni ulterioare.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități mai ușoare de a vă gestiona parolele pe Mac, extensiile iCloud Passwords sunt o opțiune excelentă. Sunt gratuite și ușor de utilizat.

Sursă: idownloadblog.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu