Centrul Apple de R&D (cercetare și dezvoltare) din Munchen va primi în următorii 6 ani o investiție de 1 miliard de euro pentru extinderea centrului de design a cipurilor Apple Silicon.

Apple investește 1 miliard de euro în fabrica R&D din Munchen

Apple vrea să extindă cât mai mult centrele de cercetare și dezvoltare pe teritoriul Germaniei, urmând să creeze aici noi cipuri Apple Silicon pentru piața din Europa.

Our R&D teams in Munich are critical to our efforts to develop products delivering greater performance, efficiency, and power savings. The expansion of our European Silicon Design Center will enable an even closer collaboration between our more than 2,000 engineers in Bavaria working on breakthrough innovations, including custom silicon designs, power management chips, and future wireless technologies.

 

–Johny Srouji, Apple’s senior vice president of Hardware Technologies.

Încă din 2021 cei de la Apple au spus că pregătesc terenul pentru o expansiune, urmând să investească tot mai mult, ulterior sediul central al Apple a fost stabilit la Munchen.

Poate odată cu această expansiune, vom putea vedea noi servicii și chiar un magazin oficial Apple Store în România. Sau poate chiar un centru de dezvoltare și cercetare?

Sursă: macrumors.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu