În iOS 18, Apple ar putea implementa Chat GPT, un model avansat de inteligență artificială dezvoltat de OpenAI, în versiunea sa GPT-4o. Această integrare ar putea aduce multiple beneficii și funcționalități utilizatorilor de iPhone și iPad.

Apple este în discuții cu OpenAI pentru a include Chat GPT-4o în iOS 18

  1. Asistență personalizată: Chat GPT ar putea fi integrat în Siri pentru a oferi răspunsuri mai naturale și personalizate la întrebările utilizatorilor. Acesta ar putea învăța din interacțiunile anterioare pentru a oferi recomandări mai precise și relevante.
  2. Aplicații și servicii: Integrarea ar putea extinde capacitățile aplicațiilor de mesagerie, email și notițe. De exemplu, utilizatorii ar putea folosi Chat GPT pentru a genera răspunsuri automate la emailuri, pentru a crea liste de sarcini sau pentru a scrie mesaje complexe mai rapid.
  3. Experiență de utilizare: Funcționalitățile de predicție și completare automată ar putea deveni mult mai avansate, îmbunătățind experiența de tastare pe dispozitivele iOS. Utilizatorii ar putea beneficia de sugestii de cuvinte și fraze care se potrivesc contextului conversațiilor lor.
  4. Aplicații educaționale și de productivitate: Chat GPT ar putea fi folosit în aplicații educaționale pentru a oferi explicații și răspunsuri detaliate la întrebările elevilor. În domeniul productivității, acesta ar putea ajuta la organizarea și planificarea eficientă a activităților zilnice.
  5. Suport multilingv: Integrarea Chat GPT ar putea îmbunătăți considerabil suportul pentru mai multe limbi, facilitând comunicarea pentru utilizatorii din diverse regiuni ale lumii.
  6. Confidențialitate și securitate: Apple ar trebui să acorde o atenție deosebită aspectelor legate de confidențialitate și securitate, asigurându-se că datele utilizatorilor sunt protejate în timpul utilizării Chat GPT.

În concluzie, implementarea Chat GPT în iOS 18 ar putea transforma semnificativ modul în care utilizatorii interacționează cu dispozitivele lor prin Siri, oferindu-le un asistent digital mult mai inteligent și capabil. Apple este în discuții și cu cei de la Google pentru a putea folosi Gemini în iOS 18.

Rămâne să vedem în toamnă ce opțiune va alege Apple. Voi ați folosit Gemini sau Chat GPT?

Sursă: mobilissimo.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu