Anul trecut în octombrie vă spuneam că Apple împreună cu Microsoft vor aduce aplicațiile Apple TV și Apple Music pe Windows, iar acest lucru se va întâmpla în perioada următoare. Tot atunci vom avea o nouă aplicație Apple Devices care va înlocui bătrânul iTunes.

Apple Devices va înlocui iTunes pe Windows

În acest moment iTunes pentru Windows este folosit pentru sincronizarea datelor și aplicațiilor de pe iPhone/iPad precum și pentru re-instalarea sitemelor de operare. Acesta nu va mai primi actualizări fiind înlocuit de Apple Devices, unde vom avea acces la toate informațiile din iCloud, poze, aplicații, documente sau backupuri salvate local pe laptop/desktop.

Apple Devices, Apple TV și Apple Music vor funcționa doar pe Windows 11, așa că cei care aveți un sistem de operare mai vechi va trebui să faceți update la ultima versiune.

Tot aici, în versiunea beta a aplicației Apple Devices s-au descoperit informații legate de noile sisteme de operare xrOS și realityOS care stau la baza viitoarelor dispozitive bazate pe realitatea augmentată și realitatea virtuală ce urmează să fie lansate de Apple.

Sursă: 9to5mac.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu