ChatGPT este un asistent bazat pe inteligența artificială cu ajutorul căruia putem scrie texte, mailuri, căuta răspunsuri sau chiar scrie cod javascript, C++, Python, mai exact putem avea răspunsuri la orice întrebare. Microsoft va integra din luna martie ChatGPT în propriul motor de căutare Bing pentru a oferi utilizatorilor o experiență complet diferită față de ceea ce este Google în acest moment.

Microsoft relansează propriul motor de căutare Bing care va avea la bază ChatGPT

Informațiile vor fi procesate mult mai rapid decât Google, iar acest lucru ar putea aduce un avantaj celor de la Microsoft care sponsorizează asistentul virtual creat de cei de la OpenAI care sunt o companie nonprofit. 9 persoane stau la baza acestui proiect care a explodat pe sfârșitul lui 2022, toată lumea vorbește de ChatGPT.

Nu știu de ce am așa un deja-vu legat de ChatGPT și Apple, mai ales că există zvonuri de câțiva ani în care Google nu va mai fi principalul motor de căutare pe dispozitivele Apple, acesta urmând să fie înlocuit cu propriul motor de căutare dezvoltat de Apple. Sunt aproape convins că Apple lucrează la un astfel de proiect bazat pe inteligența artificială și cipurile proprii Apple Silicon, dar cei de la OpenAI le-au luat-o înainte.

Google este cea mai speriată în acest moment pentru că vor pierde mulți bani odată cu integrarea ChatGPT în motorul de căutare Bing a celor de la Microsoft. Acesta va fi doar începutul.

Cei care vor să testeze ChatGPT își pot face cont gratuit folosind acest link. Voi ce părere aveți despre creșterea aceasta fulminantă a acestui bot inteligent?

Sursă: gizmodo.com


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu