Apple reduce cu 90% producția terminalelor iPhone 14 Plus din cauza cererii scăzute pentru ele, la fel cum a procedat și pentru iPhone 14. Cererea crescută pentru variantele iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max ar trebui să le dea de gângit celor de la Apple și să renunțe la variantele simple. 

iPhone 15 Ultra Zvon

iPhone 15 și iPhone 15 Plus ar trebui să devină istorie la fel cum a devenit și iPhone 14 mini. Nu înțeleg, de ce se mai chinuie Apple să vândă produse ieftine pe care nu le cumpără nimeni?

Acum ar fi un bun moment să treacă totul doar pe variante Pro, iar de la anul să scoată o variantă iPhone 15 Ultra care să fie mai bună decât Pro, exclusivistă, scumpă și care să se vândă bine.

Din păcate variantele iPhone 15 de anul viitor vor veni cu un preț mărit din cauza crizei de cipuri și a interdicțiilor impuse de SUA companiilor Chineze.

Sursă: wccftech.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • IPhone 14 Pro și Pro Max nu s-ar vinde asa de bine dacă nu ar exista termen de comparația cu variantele nonPro. De asta trebuie sa existe și acele variante.

    Și posibilitatea sa existe un iPhone Ultra este o varianta buna.

    • Apple a testat piața cu variantele mini. Apoi a văzut că nu e o soluție și a încercat cu iPhone 14 Plus care se pare că tot nu e o soluție. Da, ar putea lăsa varianta simplă împreună cu cele Pro și atât. Asta din punctul meu de vedere 🙂

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu