Din păcate iPhone 14 Plus nu a văzut lumina rafturilor, iar iPhone 14 simplu se vinde sub așteptări majoritatea precomenzilor au fost pentru iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max.

Apple scade producția pentru seria iPhone 14 și o crește pentru iPhone 14 Pro

Preț și disponibilitate iPhone 14 și iPhone 14 Plus

Preț și disponibilitate iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max

După lansarea seriei iPhone 14 de la începutul lunii, compania Apple a cerut furnizorilor să mărească producția de terminale pentru a fi pregătiți în sezonul sărbătorilor de iarnă când cererea este mai mare decât de obicei. Din păcate nu vom ști momentan cum se va vinde noul iPhone 14 Plus care încă nu este disponibil urmând ca din octombrie să înceapă precomenzile și livrările. Aproximativ 6 milioane de unități ar fi trebuit produse până la sfârșitul anului pentru seria iPhone 14 motiv pentru care Apple reduce numărul și îl crește cu minim 10% pentru modelele iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max care se vând peste așteptări.

Rămâne să vedem lunile următoare cum sunt vânzările pentru iPhone 14 Plus ca să putem trage o concluzie, dacă renunțarea la varianta iPhone 14 mini înlocuită cu iPhone 14 Plus aduce sau nu mai multe vânzări.

Sursă: 9to5mac.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Nu mă mir că nu se vinde iPhone 14. Mai bine iau un iPhone 13, care e aproape identic, dar mai ieftin

    • Da, păi ăsta cred că a fost și motivul, să vadă cum merg vânzările de 14 și 14 Plus, să tragă linie după 13 mini și să forțeze 13 Pro să se vândă mai bine urmând ca iPhone 15 să fie o diferență mare între simplu și pro.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu