Oferta săptămânii

Apple a anunțat că va introduce suportul pentru RCS în iOS 18, care va fi lansat în toamna anului 2024.

Apple introduce în iOS 18 opțiunea RCS - iMessage

RCS este un standard de mesagerie îmbunătățit care oferă o serie de funcții noi și îmbunătățite, cum ar fi:

  • Mesaje de grup mai mari: RCS permite mesaje de grup de până la 100 de persoane, față de 32 de persoane pentru SMS și MMS.
  • Fișiere mai mari: RCS permite trimiterea de fișiere de până la 100 MB, față de 10 MB pentru SMS și MMS.
  • Indicatori de tastare: RCS arată când cealaltă persoană scrie un mesaj, oferind o experiență mai fluidă a conversației.
  • Confirmări de citire: RCS arată când cealaltă persoană a citit mesajul dvs., oferind o confirmare a faptului că mesajul dvs. a fost primit.
  • Reacții la mesaje: RCS permite trimiterea de reacții la mesaje, cum ar fi „Apreciez” sau „Râd”.

Adoptarea RCS de către Apple este o veste bună pentru întreaga piață a telefoanelor mobile. Până în prezent, RCS a fost utilizat în principal de dispozitivele Android, iar lipsa suportului pentru RCS pe iPhone a fost o sursă de frustrare pentru utilizatorii Android.

Reactii, confirmare citire, RCS, iMessage, Android

Adoptarea RCS de către Apple va face ca mesajele între dispozitivele Android și iPhone să fie mai ușoare, mai eficiente și mai distractive. Acest lucru va fi benefic doar pentru utilizatorii platformei Android.

Adoptarea RCS de către Apple va avea un impact pozitiv asupra platformei Android în mai multe moduri. În primul rând, va face ca mesajele între dispozitivele Android și iPhone să fie mai ușor de înțeles și de utilizat. În al doilea rând, utilizatorii Android care comunică cu utilizatorii iPhone pot fi confuzi din lipsa unor funcții precum indicatorii de tastare sau confirmări de citire pentru că nu știu să le folosească.

Felicitări, UE!

Sursă: nwradu.ro


#update – Apple confirmă faptul că mesajele trimise către Android vor rămâne cu bulină verde, dar vor beneficia de confirmare de citire sau reacții, în schimb mesajele trimise de pe iPhone pe iPhone vor fi albastre ca și până acum.

RCS bulina verde pentru Android


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu