Conform celor de la Mediatek, în rapoartele din ultimele luni se vede o scădere a comenzilor cu minim 30% pe piața de telefoane cu Android, în timp ce Apple mărește comenzile pentru componentele din iPhone 14 care urmează să fie lansat în 20 septembrie.

Chip stocare iPhone

Apple este singurul brand care are o strategie clară de vânzări, iar cifrele arată o creștere an de an în vânzările de telefoane mobile comparativ cu alte branduri cu Android care nu mai reușesc să își atingă targetul de unități stabilit.

De obicei vânzările de iPhone în lunile de vară sunt mai scăzute datorită viitoarelor lansări ce urmează să fie prezentate în luna septembrie a fiecărui an, însă nu și în cazul seriei iPhone 13 care și în acest moment se vinde foarte bine indiferent că vorbim de iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro sau iPhone 13 Pro Max. Conform datelor și așteptărilor Apple, seria iPhone 14 se va vinde mult mai bine decât seria iPhone 13.

Între timp piața de telefoane cu Android ieftine și super ieftine se clatină tot mai tare pentru că lumea preferă tot mai mult în ultima perioadă un telefon de calitate, chiar dacă ajung să dea mai mulți bani pe el sunt mulțumiti de alegerea făcută.

Sursă: macrumors.com


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu