Cea mai populară aplicație de torenți numită Transmission 4 vine cu suport nativ pentru Apple Silicon (M1/M2) printr-un update lansat zilele trecute.

Transsmision 4 cu suport nativ pentru M1 si M2 - Apple Silicon

În 2020 a fost lansat primul MacBook cu cip M1 creat pe platforma ARM de către Apple împreună cu sistemul de operare macOS Big Sur. A urmat macOS Monterey și acum avem macOS Ventura. Pe nici unul dintre acestea dacă vroiai să instalezi o aplicație de torenți nu puteai.

Mai demult am folosit celebra aplicație uTorrent care a încetat să mai funcționeze odată cu lansarea Apple Silicon, iar singura alternativă existentă atunci și acum este Transmission.

Transmission 4 update

Ajunsă la versiunea 4, acum include suport nativ pentru Apple Silicon, o nouă interfață, noi icoane, precum și o îmbunătățire a performanțelor și anume: utilizare cu 50% mai puțin CPU și 70% mai puțină memorie comparativ cu versiunea 3.

Transmission on macOS is a truly native and polished experience. This isn’t some cross-platform app that treats macOS as an afterthought. With a sleek and simple interface, Transmission meets or exceeds Apple UI standards while using native features.
v4.0 is Apple Silicon Native!

Aplicația Transmissino 4 poate fi actualizată cu ajutorul meniului dedicat din aplicație sau folosind acest link de pe site-ul transmissionbt.com. Aplicația este gratuită și poate fi instalată pe orice Mac.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu