Oferta săptămânii

De acum cei care au televizoare cu Android TV își vor putea instala aplicația Digi Online din meniul Google Play Store și pot viziona zeci de canale TV inclusiv cele de sport Digi Sport 1, 2, 3, 4 direct pe televizor fără screenshare, AirPlay sau Chromecast.

Aplicația Digi Online este disponibilă pe televizoarele cu Android TV

Dacă tot au făcut acest pas și au investit într-o aplicație pentru televizoare, m-aș bucura să o văd și pe televizoarele Samsung în curând. Ce mă enervează cel mai mult, este faptul că varianta din browser a Digi Online nu funcționează pe MacBook M1 în Safari doar pentru canalele de sport, deși în Chrome totul funcționează normal.

Din păcate cei care au televizoare mai vechi cu Android TV este posibil să nu poată instala aplicație. Are deja peste 1 milion de instalări și este disponibilă doar pentru abonații Digi. Desigur, merge și account sharing cu alte persoane dar au nevoie de user și parola ta.

Mă bucur să văd că și aplicația Digi Online pentru iPhone a fost actualizată și de acum are noi meniuri plus o interfață mai curată și întunecată.

Digi Online iPhone

Cei care nu au instalată  aplicația Digi Online o pot căuta în App Store sau pot folosi butonul de Download de mai jos. Pentru Android folosiți acest link.

Sursă: gadget.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu