Anker a anunțat astăzi lansarea a 3 încărcătoare de 30W, 45W și 65W construite pe tehnologia GaN. Seria de încărcătoare se numește Anker Nano II și se diferențiază de restul produselor prin calitate și dimensiuni.

Anker Nano II Series

Produsele celor de la Anker se găsesc de mult timp în magazinele Apple tocmai pentru fiabilitatea și calitatea lor, iar până acum nu am auzit pe nimeni să se plângă de ele.

Ce înseamnă tehnologia GaN?

Gallium nitride este un material folosit pe la începutul anilor 1990 în componența semiconductorilor din încătoare. Principalele beneficii al tehnologiei GaN sunt legate de faptul că produce mai puțină căldură, iar componentele pot fi mai apropiate unele de celelalte făcând astfel posibilă reducerea în dimensiune a încărcătoarelor utilizate în zilele noastre.

Puterea de încărcare și standardele de siguranță se păstrează încontinuare, însă cu ajutorul unui chip cu tehnologie GaN putem avea încărcătoare de dimensiuni reduse, dar suficient de puternice încât să ne ofere o încărcare rapidă a telefoanelor, tabletelor și a laptopurilor.

GaN Technology

Singurul dezavantaj (dacă putem să îi spunem așa) este prețul. Încărcătoarele care utilizează tehnologia GaN vor fi mai scumpe decât cele actuale bazate pe tehnologia silicon.

Dețin și eu câteva produse de la Anker cum ar fi:

Dimensiuni și preț Anker Nano II:

  • 30W → 3.1 x 3 x 3.8 cm → 29.99$
  • 45W → 3.7 x 3.5 x 4.1 cm → 35.99$
  • 65W → 4.1 x 3.6 x 4.4 cm → 39.99$

Produsele sunt disponibile pentru precomandă în US, ulterior vor fi disponibile pentru UK și EU. Prețurile nu sunt mari, însă dacă ar fi după mine tot către HUB-uri de USB-C sau A aș merge, ca cele din pozele de mai sus.

E mult mai comod să ai un PD conectat la priză de unde să scoți 4-6-10 porturi de USB-C sau A și să îți conectezi toate dispozitivele.

Voi ce produse aveți de la Anker?


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu