Cei de la The Information au publicat un raport care arată haousul din spatele echipelor Apple care lucrează la dezvoltarea Siri împreună cu AI (inteligența artificială).

Siri-Apple-iOS

Totul este un dezastru, un haos pentru că nimeni nu știe în ce parte să o apuce, ce trebuie să facă sau și-au pierdut „pasiunea” pentru cea mai proastă asistentă existentă pe piață. Deși Apple continuă să bage bani în dezvoltarea asistentei Siri care este disponibilă pe toate sistemele de operare inclusiv accesorii, consider că nu vor realiza mai nimic atâta timp cât vor exista niște limitări tâmpite impuse de Tim Cook.

ChatGPT a rupt piața cu roboțelul lor inteligent, Google e failed cu Maluma sau cum îi zice la asistentu lor neinteligent, ah Berd, iar Microsoft încearcă să beneficieze de ChatGPT prin propriul sistem de căutare Bing, ulterior va fi extins către toate produsele lor.

Sunt sigur că Apple vrea să o renască pe Siri, astfel că peste 10 ani poate vom avea și noi o asistentă care să facă ceva mai mult decât să ne zică vremea și să căutăm pe internet.

Voi folosiți Siri? Ce părere aveți?

Sursă: 9to5mac.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu