Android 14 ar putea aduce o schimbare majoră în modul în care utilizatorii își actualizează aplicațiile pe telefoanele lor Android. În prezent, utilizatorii pot descărca aplicații din Google Play Store sau din alte magazine de aplicații terțe. Cu Android 14, utilizatorii vor putea descărca, de asemenea, aplicații direct de pe site-ul web al dezvoltatorului.

Android 14 ar putea schimba modul în care instalăm aplicații prin sideloading

Acest lucru ar face mai ușor pentru utilizatori să găsească și să instaleze aplicații noi, în special aplicațiile care nu sunt disponibile în Google Play Store. De asemenea, ar oferi mai mult control utilizatorilor asupra aplicațiilor pe care le instalează pe telefoanele lor.

De exemplu, utilizatorii ar putea alege să descărce doar aplicații de la dezvoltatori de încredere. De asemenea, ar putea alege să descărce doar aplicații care sunt compatibile cu telefoanele lor.

Schimbarea ar fi, de asemenea, benefică pentru dezvoltatori. Le-ar permite să-și distribuie aplicațiile mai ușor și mai rapid. De asemenea, le-ar permite să obțină feedback de la utilizatori mai rapid.

Este important de menționat că această schimbare nu este încă oficială. Este posibil ca Google să o anuleze înainte de lansarea Android 14. Cu toate acestea, este o schimbare care ar fi benefică atât pentru utilizatori, cât și pentru dezvoltatori.

Iată câteva dintre avantajele descărcării aplicațiilor direct de pe site-ul web al dezvoltatorului:

  • Veți avea mai mult control asupra aplicațiilor pe care le instalați pe telefonul dvs.
  • Veți putea găsi și instala aplicații care nu sunt disponibile în Google Play Store.
  • Veți putea descărca aplicații mai noi, deoarece nu va trebui să așteptați ca aplicația să fie aprobată de Google Play Store.
  • Veți putea susține dezvoltatorii preferați, deoarece le veți putea descărca aplicațiile direct de pe site-ul web al lor.

Dacă sunteți interesat să descărcați aplicații direct de pe site-ul web al dezvoltatorului, puteți face acest lucru urmând acești pași:

  1. Găsiți site-ul web al dezvoltatorului aplicației pe care doriți să o descărcați.
  2. Căutați butonul „Descarcă” sau „Obține”.
  3. Faceți clic pe butonul „Descarcă” sau „Obține”.
  4. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a instala aplicația.

Este important să rețineți că descărcarea aplicațiilor direct de pe site-ul web al dezvoltatorului poate fi riscantă. Trebuie să vă asigurați că descărcați aplicații de la dezvoltatori de încredere. De asemenea, trebuie să vă asigurați că aplicațiile sunt compatibile cu telefonul dvs.

Sursă: wccftech.com


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu