Toate adaptoarele de priză și cablurile care nu sunt certificate MFI, nu vor putea fi folosite¹ pentru a încărca noile iPhone 15 ce urmează a fi lansate în toamnă, fiind primele din serie care vin cu port USB-C conform legii UE.

Apple confirmă trecerea iPhone la portul USB-C, dar nu spune cândMi se pare absolut normal ca toate cablurile și adaptoarele de priză să fie originale, iar piața de produse fake care pușcă în priză sau iau foc să dispară de pe piață!

Inițial, zvonurile spuneau că Apple urmează să limiteze puterea de încărcare a produselor care vor folosi portul USB-C dacă cablurile nu sunt originale. Astăzi aflăm de la Ming-Chi Kuo că nu va exista nici o limitare de încărcare, pur și simplu NU VOR FUNCȚIONA!

Made for iPhone Icons - MFI

Sunt aproape sigur că dacă Apple Watch S9 vine cu integrare NFC în brățări, nu vom mai putea folosi ceasul dacă acesta nu are o brățară originală.

Oare ce or să facă utilizatorii care vroiau să își încarce propriul iPhone cu adaptorul de priză și cablul Samsung? Sunt absolut sigur că Apple a găsit o chiciță în mizeria de lege impusă de Comisia Europeană din 2024.

Sursă: idownloadblog.com


¹defapt toate vor funcționa, doar că nu pot fi folosite pentru fast charging.

Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu