Bateria sau acumulatorul extern Apple MagSafe ce se atașează pe spatele unui iPhone folosind magneții, primește primul său update la versiunea 2.7.b.0 care aduce încărcare la 7.5W față de 5W cât avea până acum.

Acumulatorul extern Apple MagSafe pentru iPhone primește update la versiunea 2.7.b.0

Bateria a fost lansată anul trecut de Apple pentru iPhone 12 mini și iPhone 13 mini. Bateria se poate folosi și pentru alte modele compatibile MagSafe, însă în funcție de iPhone aceasta poate aduce doar un anumit nivel de încărcare:

 • până la 70% încărcare pentru iPhone 12 mini și iPhone 13 mini
 • până la 60% încărcare pentru iPhone 12 și iPhone 13
 • până la 60% încărcare pentru iPhone 12 Pro și iPhone 13 Pro
 • până la 40% încărcare pentru iPhone 12 Pro Max și iPhone 13 Pro Max

Conform datelor de mai sus publicate de Apple pe site-ul de support, putem trage o concluzie referitoare la această baterie și anume: nu ai nevoie de ea dacă folosești un iPhone 12 Pro Max sau iPhone 13 Pro Max.

Specificații acumulator extern Apple MagSafe

 • port încărcare lightning
 • 115g
 • 11mm grosime
 • încărcare 5W (prin update-ul 2.7.0.b va putea încărca cu 7.5W)
 • 7.62V cu 11.13Wh
 • capacitate 1460mAh

Cum facem update de firmware?

 1. Atașezi bateria de spatele iPhone-ului, iar procesul de actualizare pornește automat. Actualizarea propriu zisă de firmware durează o săptămână.
 2. Conectezi bateria prin cablul lightning la Mac sau iPad, iar actualizarea de firmware va dura 5 minute.

Apple este cunoscută prin modul său de a complica lucrurile atunci când vine vorba de actualizări de software sau de firmware. Cele de software sunt mai rapide, apar în setări și apăsăm install. Cele de firmware pentru AirPods de exemplu nu știi când se întâmplă, trebuie să le încarci să ții telefonul apropiat de carcasă, iar după 30 min tot nu s-a actualizat.

Anul trecut după ce Apple a lansat și MagSafe charger, au venit după cu o nouă versiune firmware pentru acesta. Aici este mai simplu, pui telefonul pe MagSafe Charger și își face singur update. Dacă încărcătorul MagSafe este original acesta apare în Setări → Despre → Apple MagSafe Charger, dacă este fake nu apare nimic și nu puteți face update.

MagSafe Charger detalii setari firmware

Cei care vor să își cumpere un acumulator extern Apple MagSafe trebuie să dea din buzunar undeva la 100$. Mai jos găsiți câteva magazine online care vând acest produs:

Spor la actualizări!

Sursă: 9to5mac.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu