Ultimul flagship Galaxy Note9 al celor de la Samsung care care încearcă să resusciteze vânzările dezastruase ale seriei Galaxy, a luat foc în poșeta unei cliente.

Galaxy Note9
Galaxy Note9 inside components

Urmând modelul Note7 care lua foc sau exploda așa din senin din cauza bateriilor proaste/defecte, iată că avem primul caz în care Note9 prezintă aceleași simptome. Femeia respectivă a dat în judecată compania Samsung cerând daune foarte mari.

Mai jos declarația celor de la Samsung în legătură cu acest incident din 3 septembrie, unde Diane Chung a trebuit să își golească poșeta din care ieșea fum direct pe podeaua liftului în care se afla, iar o persoană a luat telefonul cu o cârpă și la băgat în apă pentru al stinge.

Samsung takes customer safety very seriously and we stand behind the quality of the millions of Galaxy devices in use in the United States. We have not received any reports of similar incidents involving a Galaxy Note 9 device and we are investigating the matter.

Rămâne să vedem dacă vor mai fi și alte cazuri sau este doar unul izolat. DJ Koh, șeful diviziei mobile asigură utilizatorii că bateriile din Note9 sunt cele mai mari de până acum dar și cele mai sigure.

 


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu