Colectiv interventia pompierilor

Îmi e scârbă de țara asta plină de incompetenți, șpăgari, șmecheri, proști, cu un sistem bolnav începând de la portar și până la directorul cel mare. După 4 ani de la tragedia din Colectiv, anchetele bat pasul pe loc, nimeni nu e tras la răspundere deși s-au încălcat n protocoale nimeni NU E TRAS LA RĂSPUNDERE!

Ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat! Vă bateți joc de cei care și-au pierdut viața acolo sau prin spitalele mizere pe care le avem de unde au luat bacterii nosocomiale ca apoi să moară sau să fie transferați în europa pentru tratament!

Ați uitat de Hexi Pharma? Ați uitat de apa de ploaie care se vindea la supra preț?

Zilele trecute a apărut în Libertatea un clip filmat de un pompier de la ISU în ziua tragediei, acesta fiind scos la lumină abia după 4 ani de zile. Raed Arafat, trebuia demis atunci însă nu s-a întâmplat asta pentru că au început să dea vina unii pe alții, s-au spălat pe mâni și asta e.

Subscribe to iSay.ro Youtube Channel

Acum, ar trebui demis de urgență, dosar penal și închisoare conform articolului 275 din codul penal:

Codul Penal: Art. 275

“Sustragerea sau distrugerea de probe ori de înscrisuri

(1) Sustragerea, distrugerea, reţinerea, ascunderea ori alterarea de mijloace materiale de probă sau de înscrisuri, în scopul de a împiedica aflarea adevărului într-o procedură judiciară, se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 5 ani.”

https://www.facebook.com/claudiupandaruiulian/posts/2657575284286961?__xts__[0]=68.ARDQ7DjMaboIv_-FXs287eVqCAQZfAfxJfl27ySfEpt4cxOdPjV7a7X_sKrYvIG0DVlESIbC9t00pZ48cr4BauKWbYOK_0crhK-sYzXN1Yb7sspgmO2rHJ6Nba2rbYCbydgY1B_Lr7PUkwLOf1b4XuT1z1Vm2zKS5ysjipt9x1Wl5v74BQUJr9e1eHgm-buTv5DcEJqLTuta9d58Aji4qcpybmgPZ-wLURHpm5OVbFvsCFZyCv1QKHJlPtbnmDZZsSrUMAgbzMQSzJDQtuMQPQEZXjOl4mL6jVXI3AkkSV7m3xZzp_fePXh-XqH8NS7fU3Is83cC33aLQNq07YOmSKVmJQ&__tn__=-R

Grupul civic Reset a formulat o plângere penală împotriva lui Raed Arafat, care consideră că aceste imagini nu aduc nimic nou în ancheta de la Colectiv și lumea are ceva cu el. Nu domnu Arafat nu avem nimic cu incompetența ta, doar ne bucurăm că proasta de Carmen Dan ți-a dublat salariul ca apoi să îl facă secret!

Avem o țară de infractori, penali, șmecheri care ne conduc având salarii de 10.000 lei și ne spun nouă cum putem trăi cu 1500 lei. Pușcăria să vă mânce împreună cu confiscarea averilor!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu