Dacă ai un canal YouTube știi foarte bine că nu ai voie să pui clipuri cu muzică pe fundal pentru că își iei Strike de la Google. La 3 strike-uri rămâi fără canal. Același lucru și pentru conținut „furat” și utilizat fără acord.

Vom putea controla aplicația Youtube din telefon folosind contul personal fără să trebuiască să fim conectacți în aceeași rețea wireless

Primele strike-uri le-am luat de la ProTV pentru un concert din Timișoara unde a cântat Andra, Smiley, CRBL și alții. Am filmat, au cântat, am publicat și zbang!

Există mai mulți algoritmi implementați de Google, iar atunci când urcăm un clip pe platformă, dacă din greșeală ai dat play la o melodie și apoi ai oprit-o riști să primești copyright pe video. Ai posibilitatea să ștergi acea porțiune de sunet unde se aude melodia, ceea ce înseamnă că acel clip va fi reprocesat de YouTube sau îl poți da jos, îl editezi tu și îl urci din nou.

Începând de acum, creatorii de conținut sau youtuberii care încalcă termenii și condițiile vor putea să se înscrie la un curs în care le sunt prezentate din nou toate informațiile ce trebuia să le cunoască deja. Dacă au făcut cursul și au trecut 90 de zile în care nu au fost penalizați pe aceeași greșeală, restricțiile vor fi ridicate și nu mai riști să îți pierzi contul definitiv!

Un fel de pușcărie online de 3 luni, dar rămâi cu contul. Cam așa e și sistemul românesc, furi milioane de euro, 2 ani cu suspendare și rămâi cu banii.

Sursă: Bogdan Bratu via engadget.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu