Prin aplicația Your Phone Microsoft vrea să integreze Android și iMessage din iOS cu sistemul de operare Windows 10. Prin aplicația Your Phone se va putea trimite text, imagini și videoclipuri între cele 3 dispozitive de mai jos.

your phone

Momentan Apple nu oferă suport pentru nici o companie care dorește să implementeze iMessage în sistemul lor. Oare de această dată vor face o excepție? Eu vă spun sincer că NU. Apple nu va deschide ecosistemul, mai ales că rivalitatea între Windows și macOS este de atâția ani.

I want to do this in a supported way with a respect for the ecosystem we’re building on and at the same time make it a delightful experience. Messages is one where we’re not currently where we need to be compared to Android, but we need to work with Apple.

Apple does make it a tad harder for messages, but we’re very willing to work with Apple

– Ranganathan

Momentan Microsoft nu a inițiat nici o cerere către Apple privind această dorință, sunt curios pe viitor dacă o vor face, care va fi răspunsul (nu) al celor de la Apple 🙂

Până una alta, platforma și aplicația Your Phone va fi lansată de Microsoft cu suport pentru Android în prima fază, iar ulterior rămâne să vedem dacă apare și Apple iMessage


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG