Xiaomi Mi Band 2, o brățară inteligentă și un ceas excelent

by on Jul 7, 2017, 10:31
8 1275

Divizia de wearables a construit Xiaomi Mi Band 2 o brățară inteligentă, un tracking frumos, simplu și elegant fără prea mult efort. Cu această brățară ai acces la toate informațiile necesare pentru sănătate.

Vine ambalată într-o cutie albă lucioasă cu logo-ul Mi pe centru și este plăcută la atingere. În interiorul pachetului găsim senzorul Mi Band, brățara de silicon mat, încărcătorul și manualul de utilizare și certificatul de garanție care sunt în chineză. Oricum nu aveți nevoie de ele, pentru că setarea brății e foarte simplă.

Se pornește, se conectează prin bluetooth cu iPhone, își face actualizare de firmware și preia toate datele necesare locației tale, oră, dată, etc. Durează cam 3-5 minute.

Caracteristici

  • este mică, se potivește perfect pe orice mână;
  • siliconul este foarte fin și nu îți provoacă urme;
  • are ecran OLED de 0.42 inch;
  • buton senzitiv la atingere;
  • baterie 70mAh care poate duce până la 20 de zile de utilizare în funcție de opțiunile activate;
  • este rezistentă la apă și praf, certificată IP67;
  • Bluetooth 4.0 BLE (Low Energy);
  • Senzor pentru monitorizarea bătăilor inimii;

Software

Toate funcțiile fără o aplicație ar fi fost inutile. Așa că avem o aplicație Mi Fit disponibilă în App Store și Google Play, unde cu ajutorul unui cont Xiaomi putem salva toate datele și informațiile în cloud. Sincronizarea aplicației cu brățara se face la prima deschidere a ei, iar apoi de fiecare dată când dăm noi refresh manual.

Notificările pe brățară le găsim în setări, și ne atenționează când primim o notificare pe telefon pentru Facebook, WhatsApp, Telegram, Messenger.

Concluzie

Acestea fiind spuse, te las să descoperi Xiaomi Mi Band 2, să vezi dacă ți se potrivește. Costă 30$ din China sau o poți găsi la reducere pe eMAG.

Review overview
Autonomie mare a bateriei
Funcție ceas și dată
Sincronizare rapidă a datelor cu telefonul
Foarte ușoară, doar 7g
Se încarcă doar pe USB, aprox 3-4 ore
În lumina soarelui ecranul se vede foarte șters
Monitorizare bătăi inimă
Owner of iSay.ro « ionica's blog » Pasionat de gadget-uri, de iOS, Apple, iPhone și iPad. Posesor de iPhone Xs Max, AirPods Pro, iPad 3 retina, Apple TV 4, Apple Watch 4 și Macbook Pro 13 M1. Tătic 1.0. Proud owner of Xiaomi M365

RELATED CONTENT

8 COMMENTS

  1. […] Cea mai folosită funcție e cea de sedentary, care îți spune să te mai ridici de pe scaun că înțepenești acolo. Pe lângă mai folosești aplicația de măsurat pași, ca să fii fashion și deep sleep. Când te puneai seara în pat și nu te mai mișcai te contoriza ca și somn adânc. Cam 5-7 ore doremeam adânc, în rest fâța-fâța. Și Mi Band 2 la fel te contoriza. […]

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!