Xiaomi Mi 8 copia fidelă a lui iPhone X

by on May 28, 2018, 22:05
1 769

Zilele următoare în cadrul unei conferințe organizate de Xiaomi vom putea vedea două produse mult așteptate, și anume Xiaomi Mi Band 3 și Xiaomi Mi 8, ultimul fiind flagshipul companiei chineze. Din pozele existente pe net, se pare că este o copie fideliă a lui iPhone X.

xiaomi mi 8

Dacă mai există vreun dubiu că Xioami Mi 8 nu este copia fidelă a lui iPhone X să zică acum în comentarii sau să își cumpere un P20 Pro 🙂

Xiaomi va lansa într-un cadru special al 8-lea telefon aniversar denumit Mi 8 care vine cu un design asemănător cu cel al lui iPhone X, însă cu senzorul de amprentă situat pe partea din spate. Vor fi cel mai probabil 3 culori, variante diferite de stocare și specificații diferite.

Încă nu se cunosc aceste detalii, dar de îndată ce aflăm vă comunicăm.


update: 29.05.2018 – așa va arăta cutia oficială.

Specificații:

  • Primul telefon cu DUAL GPS;
  • Memorie RAM 6GB;
  • Spațiu de stocare 64GB;
  • Snapdragon 845;
  • Camera frontală 20mpx, cu recunoaștere facială și senzori 3D cu infraroșu;

Recunoașteți câți dintre voi opriți localizarea telefonului? Cât timp folosiți o aplicație GPS? Din păcate localizarea actuală consumă foarte multă baterie, iar cum telefoanele vin cu 3-4000mAh, în doar câteva ore rămâneți fără baterie. Ce aduce nou prin DUAL GPS Xiaomi Mi 8 am să vă explic mai jos:

  •  Folosind un chipset Broadcom BCM47755 semnalul GPS poate fi triangulat din două frecvențe simultan făcând astfel localizarea să aibe o acuratețe de 30cm față de 5m cum este în prezent.
  • Cel mai important aspect, consumă cu 50% mai puțină energie. Mișto?

vezi prețul de pornire, cu livrare în România!

1 COMMENT

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!