Cel mai mult îmi plac aceste tipuri de articole în care comparăm mere cu pere și ne dă banane. Samsung vinde toate tipurile de telefoane, la fel o face și Xiaomi, dar ambii se raportează la Apple care o duce foarte bine fiind cel mai apreciat producător de telefoane de pe glob.

Xiaomi devine al doilea producător de telefoane din Europa, după Samsung

Deci cine e cel mai valoros brand? Exact, Apple!

Nu ne interesează numărul de telefoane vândute, ne interesează calitatea, serviciile și sistemul de operare unde Apple în acest moment nu are concurență. iPhone? Cel mai vândut telefon. iPad? Cea mai bună tabletă. Apple Watch? Cel mai iubit ceas. MacBook? Cel mai folosit laptop în editare video de youtuberi/fotografi/wannabe influensăr.

Cel mai vândut?

Din păcate încă mai avem mentalitatea de a merge după cantitate, să fie acolo, să dea bine la număr. Cel puțin pandemia a schimbat un pic percepția aceasta, iar o bună parte din oameni au început să schimbe tabăra și să caute calitate în schimbul ieftiniturilor. Până și fanii înfocați Android sunt supărați că după „canibalizarea pieței” cu tot felul de pocnitori, nu scot și ăștia telefoane cu componente scumpe la 1000 lei.

Apropo, la început când Apple vindea iPhone-uri cu peste 1000 euro, fanii android spuneau că numa idioții dau atâția bani pe un telefon făcut în China. Acum, în zilele noastre telefoanele cu Android au ajuns să coste mai mult decât un iPhone, deci cine sunt idioții?

Sursă: mobilissimo.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu