Oh, well au trecut aproape 3 săptămâni de când nu am mai fost activ pe blog și grup, iar acest lucru se vede că între timp au venit două mari actualizări, WordPress 6.2 și iOS 16.4.

Wordpress 6.2 sau iOS 16.4 modifică titlul pozelor urcate in librarie folosind iPhone

Vineri, am rămas surprins când am urcat mai multe poze de pe iPhone în Media Gallery pe blog, iar la titlu / nume am văzut că de acum apare Ziua, Data și ora în loc de un șir întreg de litere ERSASD-SDAS-JSALKDJ-SADAS cum era până acum. Nu știu dacă se datorează noului sistem iOS 16.4 sau actualizarea WordPress 6.2, cert este că mă bucur că am scăpat de pozele cu titlu ciudat, astfel poți căuta mai rapid și mai ușor o poză urcată pe blog.

Activează notificările push pentru noi articole pe iSay.ro

Desigur, titlul nu rămâne acesta fiind trecut cel din titlul articolului pentru că prelucrez imaginea care de obicei urcată pe blog are aproximativ 1-3-5MB, îi fac resize la 980px și o comprim .webp

Totodată vă recomand să vă actualizați tot timpul sistemele de operare precum și platformele CMS atunci când apar noi update-uri.

Voi schimbați numele pozelor când scrieți un articol?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Niciodata nu urc de pe telefonul mobil. Numai de pe PC.

    • După cum vezi, pozele cu iPhone le fac folosind screenshots în iOS, apoi le prelucrez cu Shortcuts ca să îi pun „ramele” apoi le urc direct în galerie. De aici le i-au și le prelucrez. Dacă folosesc MacBook nu am nevoie de urcat pentru că îmi apar direct în Downloads prin AirPlay 🙂

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu