Windows 365 este suita de programe Microsoft disponibilă pentru toți abonații, care va include în curând Windows 11 și Windows 365 Boot direct în cloud. Ce înseamnă asta?

Windows 365 va fi integrat în Windows 11 și va funcționa în cloud

Windows 11 cu Windows 365 integrat în cloud există deja și este împlementat pentru clienții corporate, urmând ca în lunile următoare să fie activată și pentru utilizatorii finali. Nu există o dată anumite, aceste informații fiind extrase dintr-un document trimis de Microsoft către cei de la FTC unde se judecă pentru aprobarea achiziției celor de la Activision Blizzard.

Windows 11 în cloud

Ai nevoie de o conexiune la internet! Vrei să îți folosești laptopul? Atunci te legi la internet prin wireless, SIM de date sau hotspot de pe telefonul mobil. Ideea nu este rea mai ales că există și o variantă offline pentru a putea fi folosit laptopul atunci când nu avem conexiune la internet. Cei de la Microsoft încearcă cumva să migreze totul în cloud ca să calce pe urmele celor de la Apple, prin care să își construiască propriul ecosistem integrat în diverse dispozitive.

Windows 365 Boot

Asemănător cu Bootcamp, Windows 365 Boot te ajută să selectezi cum vrei să booteze laptopul tău atunci când îl pornești:

  • offline de pe SSD
  • în cloud pe internet

Pe lângă costul unei licențe Windows 11, utilizatori s-ar putea să plătească un abonament lunar de 10$ pentru acces la versiunea cloud. Rămâne de văzut ce noutăți ne va prezenta cei de la Micrososft în perioada următoare.

Sursă: theverge.com


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu