Vă spuneam luna trecută că Microsoft urmează să integreze mai multe servicii Apple printre care și iCloud Photos începând cu 2023. Se pare că sincronizarea pozelor/fotografiilor prin iCloud Photos pe Windows 11 este deja activă pentru anumiți utilizatori.

iCloud-for-Windows-Password-Keychain

În curând restul serviciilor Apple Music sau Apple TV își vor face apariția și pe Windows 11. În ultima lună, după ce am făcut upgrade la ultima versiune pot spune că în sfârșit Windows 11 arată a un sistem de operare. L-am folosit și până acum, dar nu m-a atras deloc, am preferat să folosesc macOS. Nici acum nu pot spune că am renunțat la macOS pentru că nu o voi face, ci mă bucur pentru Microsoft că au reușit să vină cu un sistem de operare demn de 2022.

iCloud Photos pe Windows 11

În curând vom avea și Drop, o nouă opțiune de genul AirDrop pe macOS prin care putem transfera fișiere mici sau mari de pe telefon pe laptop/PC sau invers fără să mai fie nevoie de cabluri. Aplicația iCloud este disponibilă în Microsoft Store și vă recomand să o instalați dacă folosiți un iPhone.

Sursă: idownloadblog.com


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu