Aplicația WhatsApp este disponibilă în sfârșit pe ceasurile inteligente cu Wear OS având active toate funcțiile. Această veste este așteptată de mult timp de utilizatorii de ceasuri inteligente Wear OS, care au fost nevoiți să se mulțumească cu aplicații de mesagerie terțe sau cu acces limitat la anumite funcții din WhatsApp.

wear os by google

Noua aplicație WhatsApp pentru Wear OS este complet integrată cu aplicația principală de pe telefon. Utilizatorii pot trimite mesaje, pot citi mesaje și pot vedea notificări direct de pe ceasul. Aplicația are, de asemenea, o serie de caracteristici noi, cum ar fi posibilitatea de a dicta mesaje, de a răspunde la mesaje cu emoji și de a vedea imagini și videoclipuri.

Aplicația WhatsApp pentru Wear OS este disponibilă acum pentru toate ceasurile inteligente care rulează Wear OS 3 sau mai nouă. Pentru a instala aplicația, utilizatorii trebuie să deschidă Magazinul Google Play pe ceasul și să caute „WhatsApp”. Apoi, trebuie să apese butonul „Instalare” și să aștepte ca aplicația să fie instalată.

WhatsApp pe Wear OS 3

De acum, puteți rămâne conectați cu prietenii și familia chiar și atunci când nu aveți telefonul vostru cu Android la îndemână.

Sursă: wccftech.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu