vot multiplu

Salut. Atunci când am zis că nu merg la vot, toată lumea mi-a sărit în cap și mi-a spus că dacă nu merg votul meu ajunge la Ponta. Ceea ce eu NU VREAU! Nu vreau să am un președinte care minte, plagiază, fură, e condus de alții, e o marionetă. Partea tristă este că este favoritul tuturor pensionariilor cărora le-a spus a câta oară că le mărește pensiile? 3-a, 4-a? Mă mir că încă mai există creduli care să pună botul. Din păcate toți moldovenii o să îl voteze pe Monta.

Eu nu vreau să fac această greșeală și la îndemnele colegiilor mă voi duce la vot, dar am nevoie de suportul tău. Mai jos vă las singurile opțiuni care chiar contează dintre candidați:

[poll id=”13″]

Dacă ai o altă părere sau vrei să îți exprimi opinia, fă-o în comentarii și vom discuta pe marginea ei.


Chiar și Bendeac vă îndeamnă să mergeți la vot. Cred că anul acesta Pontificatul Viorelus Victorius va avea aceeași soartă ca și Geaonă … Daciana m-au învins …

Update

Am citit un articol excelent despre cum să NU îl votezi pe Iohannis. Citește aici. Dacă nu ai înțeles articolul, atunci tu ești unul din cei cu pix, găleată și tricou.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Si eu l-am exclus pe Ponta, dar si pe Udrea :)) acum au mai ramas decat astia doi: Macovei si Iohannis. Mai am timp de gandit, sper sa votez pe cine trebuie..

  • @unmar ideea e simpla. Balanta inclina foarte mult spre Iohannis care a facut foarte multe pentru sibieni si cu siguranta va incerca sa faca si pentru Romania. Din pacate Macovei, este doar o simpla persoana care nu poate ajunge presedinte.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu