Visa MasterCard PayPal

În cursul zilei de sâmbătă companiile Visa și MasterCard au anunțat că în câteva zile își suspendă operațiunile pe întreg teritoriul Rusiei și se alătură celorlalte companii care au impus restricții. Game over pentru ruși din păcate! Din cauza unui om cu probleme psihice să aibe o întreagă țară de suferit e innaceptabil! Și mai trist este faptul că a început un război care nu trebuia să existe!

Apple Pay și Google Pay nefuncționale în Rusia

Toate tranzacțiile cu cardurile Visa și MasterCard la orice bancomat, magazin, POS sau chiar pentru plăți online, NU VOR MAI FUNCȚIONA!

Suntem obligați să acționăm astfel, din cauza invaziei neprovocate a Rusiei în Ucraina și a evenimentelor inacceptabile la care am fost martori, a declarat Al Kelly, directorul general al Visa.

Blocarea cardurilor, tranzacțiilor și a bancomatelor înseamnă pentru poporul rus că vor trebui să își retragă banii de la ghișeul băncii de unde au cardul, ca pe vremuri. Neoficial, am auzit că dacă îți retragi banii de la bancomat acum, statul rus îți ia 30% comision. Adică din 1000 euro scoși, rămâi doar cu 700 euro.

În același context, directorul PayPal a transmis că datorită circumstanțelor actuale provocate de Rusia, toate serviciile PayPal vor fi suspendate.

Sursă: digi24.ro

#update – cardurile emise de Visa și MasterCard în Rusia vor funcționa doar pe teritoriul Rusiei ceea ce înseamnă că pot fi folosite pentru plăți online locale.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu