Stim cu toti ca pe internet sunt destul de multe cazuri de frauda, aplicatii noname si virusi care stau la usa si asteapta sa intre pe la „tine prin casa”.

Se pare ca a revenit virusul numit „Politia Romana”, astfel o sa primit un email de la o persoana X care o sa va dea un anunt cum ca ati incalcat legea si trebuie sa platiti 100$ sau 300lei si trebuie sa ii depuneti in contul Y (baiatul e destept si va lasa si contul bancar, mai nou numai trebuie sa te duci la banca ci faci prin online banking). Credeti-ma ca sunt multi care „chiar au pus botul” sau chiar au fost la o sectie de politie.

Tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe toate linkurile din email sa fii sigur caci calculatorul tau o sa fie infectat si transfera toti banii pana la ultimul leut in contul mentionat, pentru a face o fapta „buna”.

Arata destul de bine conceput, e o simpla pagina normal cu sigla Politiei Romane si un script care afiseaza datele de internet (ip, domain, user, browser si sistem de operare)

Virus Politia Romana

POLITIA SAU ORICE ALTA INSTITUTIE NU VA CAUTA PE EMAIL!!! FITI LINISTIT CA DACA VA CAUTA POLITIA VA RIDICAU MASCATII DIRECT DIN PAT!

Sursa: 9am

Thanks Ghita.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu