Video: Cum schimbi bateria de la cheia unui Passat B6?

by on Mar 25, 2017, 19:28
4 4725

Dacă ești posesor de Volkswagen Passat B6 iar cheia a început să numai preia comenzile, am să îți arăt cum schimbi bateria de la cheie. Passat-urile mai vechi aveau cheia tip briceag, modelele B5, B6, B7 au alt tip de cheie.

Aceasta se introduce în lăcaș de tot, iar apoi după apăsarea ambreiajului șe apasă pe ea ca să pornească. Are cam aceleași principii ca și un buton start/stop. M-am chinuit puțin până când am aflat exact modalitatea de deschidere pentru a putea schimba bateria.

Nu este greu, se poate face chiar cu cheia metalică din interior, trebuie doar să aveți grijă. Detalii în videoclipul de mai jos.

Baterii CR2032 găsiți aici.

Dacă ți-a fost de folos, nu uita să dai un share, poate și alții au nevoie de ajutor.

4 COMMENTS

  1. Salut. Cum pot schimba carcasa unei telecomenzi de vw passat cc. Am desfacut-o si mai departe nu mai stiu. Vreau sa cumpăr o carcasa noua si sa transfer de pe o telecomanda pe alta .
  2. Salut @Cosmin Aici chiar nu aș putea să îți spun cum, pentru că nu știu dacă poți da plasticul acela alb jos ca să schimbi toată carcasa neagră, iar chipul să rămână intact. Aici doar dacă te duci la vreun mecanic sau cineva care se pricepe la chei (caută pe facebook) și întreabă-l.

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!