Această încercare proastă, citită și învățată de pe foaie, înainte de a întra înăuntru îmi aduce aminte cum încercam să învăt 3 strofe dintr-o poezie de-a lui Eminescu în cele 10 minute din pauza dinaintea orei de română. Indiferent de ce zicea profa eu continuam cu poezia, dacă nu o uitam.

Pe bune?

Deci tu ca și prim sinistru al României, te prezinți în fața Președintelui cu un speech făcut pe genunchi cu 5 minute înainte? Ca apoi să vii să zici că totul o să fie bine, după ce el nu o să mai fie președinte. Pe bune? Ești o glumă proaștă „băiețaș”

Ea, ministru de Finanțe al ROMÂNIEI, să scriu mare că poate vedeți diferența între o contabilitate a baniilor cheltuiți pe poșete, rochii sau chiloți (gogoșari) a unei persoane, ființe de gen feminin, care vine să ne ofere informații, ce informații, are grijă de economia României, cu 3 strofe învățate și rostite la infinit, indiferent de întrebare și o persoană cu coloană vertebrală, o persoană care să aibe grijă de „banii României”.

Aia cu „o susțin din tot sufletul” a fost maximă. Așa fată, așa te vreau.

Eh, atunci când nu știi ceva, te uiți înduioșător la Victor Copy Viorel Paste Ponta … da eu ce drac zic acum? … dă-i duma că din februarie numai e președinte.

Am ascultat toată întâlnirea lui Traian Băsescu, Victor Ponta și Ioana Petrescu de la Palatul Cotroceni și nu pot spune decât, că ultimii doi sunt o glumă proastă. Da, proastă nu așa. Păi voi vreți să conduceți România cu … chestii de … stați liniștit că o să fie bine? Sau că ne descurcăm noi și fără tine?

Mi se pare că Ponta i-a cântat cărțile Ioanei:

– Auzi fă Ioano, ai chef de o ieșire azi?

– Da, da, unde merem la KFC?

– Nu fă, merem la Trăienuțu să facem mișto de el cu legea CAS

– Doamne, super, abia aștept. Mă duc să îmi iau iPad-u și să îl pun la încărcat.

Un show erotic

Toată această prostie a fost pusă la cale de Victor Ponta, care, fiind obsedat de butonul on/off, pe care cred că la stricat după ce a plecat din sală, să îi tot șoptească Ioanei, duma cu bugetul de anul viitor să vină să ceară promulgarea unei legi mâine, cu date pe anul viitor (statistic) vorbind, mi se pare o rupere de pwla groasă.

Deci jegurile astea ne iau de fraieri și cred că atunci când CAS va scădea toți operatorii economici care au mii de oameni la negru vor sări în sus de bucurie să le facă la toți carte de muncă și să plătească jdemii de lei dări la stat.

Oare noi trăim în junglă? Sincer, unde ai terminat facultatea? La Spiru Haret?

Update

O laba buna se face numai cu dreapta
Foto: zoso.ro

Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu