Veste buna de la Digi.mobil, vom avea 4G in banda 1 pe 2100MHz

by on Oct 7, 2016, 08:57
10 1614

De acum vom avea 4G în banda 1 pe 2100MHz. Acum doi ani la lansarea Digi.mobil, s-a aflat ca frecventele 4G suportate vor opera doar in banda 38. Adica, mai bine zis nu foarte multe telefoane de top pot beneficia de acest serviciu. Am facut o lista aici, unde poti verfica terminalul tau.

De dimineata citeam pe boio.ro din comunicatul de presa trimis de RDS ca incepand cu data de 20 octombrie se va emite 4G si in banda 1 LTE pe frecventa 2100MHz, ceea ce imi aduce o bucurie in suflet. De ce? De 1 an de zile folosesc iPhone 6 doar pe 3G pentru ca nu este compatibil cu banda 38.

Momentan se va implementa la nivel de Oradea si Pitesti, apoi Timisoara si apoi restul tarii. Desi ma gandeam la un switch catre un alt operator, se pare ca cei de la Digi.mobil mi-au dat o veste buna, motiv pentru care ma mai gandesc.

4G in banda 1

10 COMMENTS

  1. Daca nu te deplasezi prea mult, nu mergi zi de zi in afara orasului, pe coclauri… eu cred ca merita digi.
  2. @Marius sa stii ca nici in oras numai este semnal asa cum era. Cel putin la 2-3km de Timisoara ai 1-2 linii sau alte faze ai 4-5 linii sau full iar internetul nu merge ?
  3. Inca nu m-au convins. Personal nu sunt fan Digi… Au probleme cu semnalul de cand s-au lansat pe piata de telefonie mobila.
  4. Perfect deacord cu tine @Bitu Mihai
    Dar decat sa platesc 30€ fata de 3.33€ pe aceleasi servicii proaste am ales Digi. Stau prost cu semnalul pentru internet, dar la mobil pot spune ca e acceptabil, insa sunt multe zone unde lipseste cu desavarsire, iar roamingul cu Vodafone e doar o gluma 🙂
  5. @ionica Sunt originar dintr-o zona in care semnalul pentru mobil a fost mereu slab, asa ca acolo am auzit prima data despre problemele pe care le are Digi. Pentru diferenta de pret as fi de acord sa imi fac si eu abonament la ei, dar asta doar daca nu as iesi prea des din Bucuresti.:D
  6. @Bitu Mihai in zona hunedoarei, alba, cluj, timis, caras, arad, bihor pot spune ca e foarte ok. Nu pot spune acelasi lucru de Sibiu, Valcea, Arges, Bucuresti si autostrada Soarelui sau Eforie Nord.

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!