Dupa 2 saptamani in care s-au intamplat multe, vreau sa va spun ca am cautat un program de radio online de mai multe ori insa niciodata nu am gasit ceea ce vroiam.

Screen shot 2013-03-03 at 23.28.34

 

Din pacate TuneIn Radio nu este facut decat pentru iOS/Android insa nu si pentru Mac OS X. Am instalat diverse aplicatii (doar free) pentru ca nu vreau sa dau banii pe ceva ce nu stiu cum o sa fie si poate imi place, iar doar sa o cumpar, nee. Am cautat si pe sfantul google, dar nimic. Astazi am dat de ea. Nu stiu cum s-a intamplat dar am dat de o lista cu aplicatii pentru Mac pe care trebuie sa le ai si … voila.

Aplicatia se numeste FStream si face totul intr-un mod simplu (ruleaza radioul/le favorite simplu si fara batai de cap).

Screen shot 2013-03-03 at 23.42.04

 

Interfata este foarte placuta, minimalista, deci nu iti sta in cale, poti face ce vrei fara sa te deranjeze. Sunt si multe optiuni de configurat daca vrei sa faci recording sau daca vrei ceva personalizat, daca nu o pornesti alegi cel putin o adresa de muzica (in cazul meu MagicFM.ro/listen.pls, si gata)

Screen shot 2013-03-03 at 23.42.37

 

Partea frumoasa este ca pe langa faptul ca este afisat intr-o fereastra destul de mica care nu este incomoda (poate fi si ascunsa, asa cum o am eu) nu trebuie decat sa bifati casuta „Hide the main windows” si atunci o sa o gasiti in „bara” (prima icoana de la stanga la dreapta)

Screen shot 2013-03-03 at 23.42.43

 

Deja o folosesc de aproximativ 1h si sunt foarte multumit, functioneaza fara probleme. Cu siguranta este un „must have”. Acum depinde si de ce doreste fiecare, poate sunt impatimiti carora le place iTunes si il folosesc si pentru radio. L-am incercat nu mi-a placut.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu