Lansat pe sfârșitul lunii februarie, ultimul flagship al celor de la Samsung numit Galaxy S9 și Galaxy S9 Plus începe să aibe probleme, acestea fiind raportate pe reddit sau chiar pe forumul oficial Samsung. Prima dintre ele ar fi că ecranul nu mai răspunde la comenzi sau foarte greu.

Photo by Adrien on Unsplash

O parte dintre ei au resetat telefonul la setârile din fabrică iar problema a dispărut (poate doar temporar) însă majoritatea spun că nu s-a remediat boala ecranuli (Touch Disease). Cei de la Engadget au trimis o notificare către Samsung, iar aceștia au confirmat acest lucru, spunând că vor investiga fiecare caz.

Camera de pe S9 începe să facă flare (cerculețe colorate) în poze ceea ce nu este ok, mai ales că pozele sunt făcute pe lumina naturală.

O altă problemă ar fi notificarea eronată a consumului de date pe terminal chiar dacă acesta este oprit. Alții spun că terminalul întră într-un freezing mode câteva secunde apoi își revine sau încarcă greu, indiferent că este pe cablu sau wireless, dar și lipsa unor opțiuni de sunet pentru anumiți clienți T-Mobile.

Să sperăm că nu o să sară în aer cași vechiul Note7 cu bateria problemă.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu