Mai mulți utilizatori de iPhone X s-au plâns că sticla camerei de pe spate s-a crăpat, și au fost cu terminalul într-u Apple Store iar angajații le-au cerut reparații contracost, nefiind acoperită de garanția Apple. Procedural, Apple consideră că aceste crăpături provin dintr-un șoc mecanic, adică a căzut jos.

Normal, utilizatorii spun că ei nu l-au scăpat pe jos, l-au avut numai în husă și a crăpat din cauza diferențelor de temperatură, rece – cald.  Unul din ei spunea că l-a cumpărat înainte de Crăciun, iar acum are sticla spartă. Abia acum a realizat acest lucru.

După lansarea ultimului flagship Apple s-a confruntat cu mai multe probleme, începând cu un sunet ciudat, display care nu răspundea la comenzi la frig, o dungă verde pe ecran iar acum sticla de safir a camerei foto.

Sunetul și displayul au fost rezolvate printr-un update de soft, iar dunga verde s-a rezolvat prin înlocuirea terminalului pe garanție fără costuri. Așa este, dacă vorbim de milioane de terminale vândute, un procent dintre acestea pot avea probleme de orice natură, important este cum se rezolvă.

sticlă cameră

În cazul de față, adevărul este undeva la mijloc, doar câțiva clienți reclamă această problemă. Să fie utilizatorul de vină sau Apple? Voi ce credeți?


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG