Așa cum îi spune și numele USB Network Gate, poți da share la USB pe rețea în termenii noștrii. Adică, iei un stick USB unde ai diverse programe sau poze, îi dai share, iar toți cei care sunt conectați la retea pot accesa acel dispozitiv. Nu știu dacă merge și din afară, având conectare externă prin router, însă dacă este configurat, cu siguranță.

usb-network-gate

Cum poți accesa remote orice USB?

Cu noua versiune pentru macOS Sierra, te poți conecta fără probleme la orice USB share-uit între Mac, Windows sau Linux. Nu contează dacă ești în aceeași rețea sau din altă locație geografică, poți utiliza fără probleme scanerul, imprimanta, webcam-ul, modemul sau orice dispozitiv conectat prin USB.

Iată ce poți face cu USB Network Gate

  • dacă ești developer pentru aplicații iOS, poți utiliza UNG pentru a partaja conexiunea iPhone cu Macbook pentru toți cei care dezvoltă aplicația fără să trebuiască telefonul fizic să fie conectat.
  • călătorești mult? atunci poți configura UNG pe calculatorul tău, iar de oriunde poți face sync cu telefonul pentru a descărca toate pozele, videoclipurile și conținutul de care ai nevoie într-un mediu sigur.
  • utilizezi mașini virtuale? nimic mai simplu, poți avea acces la tot ceea ce contează prin UNG.

Dacă ți-am stârnit interesul, atunci poți cumpăra USB Network Gate direct de pe site-ul celor de la Eltima. Pentru mai multe aplicații puteți verifica portofoliul lor.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG